Рудник САСА и оваа година обезбеди значителна финансиска поддршка за спортските клубови во Македонска Каменица

Рудник САСА и оваа година обезбеди значителна финансиска поддршка за[…]

Read more

Нови 3 засилувања во ФК Каменица Саса – на голманската позиција доаѓа Иван Николоски, младинскиот репрезентативен голман на Македонија

ФК Каменица Саса покрај интензивните подготовки пред почетокот на пролетниот[…]

Read more