“Баксет Кам” девојчињата до 12 години се меѓу најсилните екипи во Македонија! Викендов ќе се борат за нов клубски пехар на ПлејОф турнирот во Скопје

Завршницата во женската пионерска лига ќе се игра викендов, во[…]

Read more