25 вежби со склекови за целосен тренинг за раце, гради и грб (Видео)

Вратете се на основите со овие класични вежби со сопствената тежина.

За обликувани раце, цврст грб и дефинирани гради, совладајте ги овие 25 типови на склекови и нека станат дел од вашиот редовен тренинг.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *