Резултати од 10.Коло на Детска лига – Источен регион

ФФМ ги објави резултатите од 10.Коло во Детската лига – Источен регион кое се играше на 09/10.03.2019 год ( сабота/недела) во пролетниот дел од сезоната 2018/2019год.

ГЕНЕРАЦИЈА 2006/2007

1 Фудбал Старс-Брегалница Сен. ОДЛОЖЕНА
2 Слога 1934-Зрновка (Нема резултат)
3 Русиново-Каменица Саса (7 : 2)
4 Рудар Јуниор-Кит-Го (3 : 1)
5 Младост-Тошев-Малеш (3 : 0) Службена

ГЕНЕРАЦИЈА 2008/2009

1 Фудбал Старс-Брегалница Сен. ОДЛОЖЕНА
2 Слога 1934-Кочани (Нема резултат)
3 Русиново-Каменица Саса (1 : 0)
4 Рудар Јуниор-Кит-Го (2 : 2)
5 Младост-Тошев-Малеш (3 : 0) Службена

ГЕНЕРАЦИЈА 2010/2011
1 Слога 1934-Кочани (Нема резултат)

(Резулатите од Виница сеуште не се соопштени)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *