15 фотографии направени во вистински момент

Се работи и за случајни фотографии во кои се гледа моментот пред да се случи неизбежното. На овие фотографии ќе видите добри и лоши но сепак комични ситуации.

Преземено од Мотика

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *