14. Коло: ФК Пехчево Скопје ја пречекува екипата на ФК Каменица Саса

Утре, 03. Декември 2022 година, се игра 14. Коло од Втората фудбалска лига на Македонија.

Со почеток од 13:00 часот, екипата на Фк Пехчево Скопје ја пречекува екипата на Фк Каменица Саса.

На утрешниот натпревар, двете екипи ќе се обидат да освојат значајни бодови за “бегство” од долниот дел на табелата. ФК Каменица Саса со 13 бодови е 12-то пласирана екипа, додека домашната екипа со два бода се наоѓа место подолу на табелата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *