ЈП Камена Река започна со естетско зимно уредување на дрвјата во Македонска Каменица

Македонска Каменица, 11.02.2021 година – Вработените во Ј.П.,,Камена Река” користејќи ги поволните временски услови, започнаа акција за естетско уредување и кроење на крошните од зимзелените дрвја во градското подрачје на Македонска Каменица.


Во зависност од временските услови, активностите за декоративно уредување, интервенциите за подобрен изглед и разубавување на урбаниот дел од градот ќе продолжат и во наредните денови.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *