ЈП Камена Река ги чисти тротоарите и улиците од снег во градот и патиштата кон селските средини

Екипите на Ј.П ,,Камена Река” – Македонска Каменица, денес беа на терен и интензивно работеа на расчистување на сите улици и тротоари во општина Македонска Каменица. Исто така денеска активно се работи и на расчистувањето на патиштата во селските средини. Низ општината тротоарите и улиците се исчистени со мали остатоци од кашест снег.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *