ЈП Камена Река секогаш во служба на граѓаните на Македонска Каменица

Вработените во Ј.П. Камена Река денеска, како и секогаш до сега во случај на било каков проблем на територијата на Македонска Каменица, така и денес активно и неуморно работеа на санација на две дотраени водоводни линии на две различни локации во централното градско подрачје на општина Македонска Каменица. Поради овие несакани и несекојдневни проблеми за кратко мал дел од општината остана без вода за пиење.

Од ЈП Камена река се благодарни за разбирањето на граѓаните и се надеваат дека и во иднина ваквите дефекти и проблеми ќе продолжат да бидат на минимално ниво.

FB_IMG_1469716327194

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *