ЈП Камена Река воведе “онлајн” систем за плаќање на комуналните такси и сметки на граѓаните

Македонска Каменица, 23.12.2020 година – ЈП Камена Река воведе систем за онлајн плаќање на комуналните такси и сметки. За таа цел, денеска претпријатието објави соопштение до корисниците, кое гласи:

Почитувани корисници,

Сакаме да Ве информираме дека вашите сметки за комуналии можете да ги плаќате и онлине.
Преку м-банкинг на Комерцијална банка и Стопанска Банка.
Потребно е да имате профил на самите банки каде преку самата апликација од банките можете да ја извршите наплатата.

Линк до објавата на официјалниот налог на социјалните мрежи на ЈП Камена Река и објаснување за чекорите од постапката за плаќање, тука.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3520068374780148&id=100003310618671

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *