ЈЛБ “ИЛИНДЕН” ДЕЛЧЕВО: Нови наслови и содржини за членовите на клон библиотеката “Крсте Петков Мисирков” во Македонска Каменица

Македонска Каменица, 09.11.2021 година – ЈЛБ “Илинден” Делчево на својот официјален налог на социјалните мрежи објави вест дека клон библиотеката “Крсте Петков Мисирков” во Македонска Каменица доби нови наслови и многу нови содржини.

Одлична вест за читателите во Македонска Каменица. Доволно е да се зачленат во Библиотеката и да уживаат во страниците од новите содржини. Библиотеката Крсте Петков Мисирков функционира во објектот на Дом на култура во Македонска Каменица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *