ЈАВЕН ПОВИК: Бесплатна обука и лиценца за приватно обезбедување за невработените

Агенцијата за вработување распишува јавен повик за бесплатна обука и стекнување лиценца за обезбедување за невработени лица кои имаат завршено најмалку средно образование.

Сите заинтересирани можат да се пријават во Центарот за вработување во Македонска Каменица или Делчево, а целиот оглас можат да го прочитаат на следниот линк.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *