Центарот за култура “Бели мугри”од Кочани најави богата програмата за месец Септември

Националната установа Центар за култура “Бели мугри”од Кочани, во соопштението упатено до медиумите, ја најави Програмата за месец Септември 2023 година.
Програмата Ви ја пренесуваме во целост:
 
– 01.09.2023 година- 20 часот- Кино проекција на филмот НАЈСРЕЌНИОТ ЧОВЕК НА СВЕТОТ
– 02.09.2023 година- 20 часот- Кино проекција на филмот НАЈСРЕЌНИОТ ЧОВЕК НА СВЕТОТ
– 05.09.2023 година (12.30 часот) – Изложба на дела од Меѓународната ликовна колонија ДРЕН 2020
– 14.09.2023 година (20 часот)- Кино проекција на филмот НЕШТО СЛАТКО
– 15.09.2023 година (20 часот)- Кино проекција на филмот НЕШТО СЛАТКО
– 16.09.2023 година (20 часот)- Кино проекција на филмот НЕШТО СЛАТКО
– 21.09.2023 година- Кино проекција на детскиот филм МАКС И БЕСНАТА ДРУЖИНА
– 22.09.2023 година- Кино проекција на детскиот филм МАКС И БЕСНАТА ДРУЖИНА
– 26.09.2023 година- Работилница за квилинг техника (Проектот е дел од годишната програма на НУЦК “Бели мугри”- Кочани)
– 29.09.2023 година- Изложба: Архитектонска биографија за Александар Гицов
Како што стои во известувањето, упатено до нас, НУ Центар за култура “Бели мугри”- Кочани го задржува правото за измена и дополна на програмата.
За секој од настаните ќе има дополнителна објава на Фејбук и Инстаграм страници на установата со сите потребни детали.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *