Фото на денот #11

Влевањето на река Брегалница во Калиманско Езеро е вистинска уметност на природата. Погледнете ја оваа убавина на чекор од нас:

Фото: kamenica.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *