(Фото) Залутана крава се прошета по Партизанска во Скопје

Залутана крава грациозно се прошета кај „Порта Влае“ по коловозот на „Партизанска“. Минувачите кои можеле да уживаат во овој несекојдневен настан споделија фотографии на социјалните мрежи.

Leave a Reply

Your email address will not be published.