(ФОТО) Гори Универзална сала

Бројни противпожарни возила се упатија на местото на пожарот

Пред малку избувна пожар во Универзалната сала во Скопје. Чадот е видлив од многу места во Скопје. Бројни противпожарни возила се упатија на местото на пожарот.

Засега нема информации за причините за пожарот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *