ФОТО: Беквалац во бикини – Рај за очи

Наташа Беквалац во бикини ги запали сите следбеници на Фејсбук.

Убавата баркиба од Нови Сад како што многумина ја нарекуваат, телото го доведе во топ форма.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *