ФК „Осогово“ објави хит видео на инстаграм

Иако не му „цветаат рози“ во Втората македонска фудбалска лига, ОСОГОВО уште еднаш докажува дека е неприкосновен владетел на социјалните медиуми.

Погледнете го најновото хит видео кое го објавија на официјалниот инстаграм профил.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *