ФК Каменица САСА со најава за богат фудбалски викенд во Македонска Каменица

Македонска Каменица, 14.03.2019 година – Екипата на ФК Каменица САСА најавува богат фудбалски викенд. Каменичките млади фудбалери ќе одиграат редица натпревари против своите врсници, според следниов редослед:

Сабота:

ФК Каменица Саса – ФК Плачковица (помлади пионери) 13:30 часот

ФК Каменица Саса – ФК Плачковица (пионери) 15:30 часот

Натпреварите од детската лига ќе се играат во Недела со почеток од 10:00 часот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *