ФК Каменица Саса со натпреварот против ФК Скопје ја започнува новата натпреварувачка сезона

Македонска Каменица, 10. Август 2023 година – Со натпреварот против ФК Скопје екипата на ФК Каменица Саса ја започнува новата натпреварувачка сезона во Втората фудбалска лига на Македонија. Натпреварот се игра во сабота на 12. Август, со почеток од 17:00 часот, на Градскиот стадион во Македонска Каменица.

Leave a Reply

Your email address will not be published.