ФИЛИПЧЕ СО СОВЕТИ: КАКО ПРАВИЛНО ДА ГИ КОРИСТИТЕ МАСКИТЕ? (ФОТО)

Министерот за здравство Венко Филипче на својот Фејсбук профил обојави како правилно треба да се користи заптитната опрема.

-Многу е важно личната заштитна опрема да се користи правилно, за да се спречи дополнителен ризик за инфекција, напиша Филипче.

Погледнете како се употребува, става и вади заштитната маска.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *