Училишен прибор за 42 првачиња во Македонска Каменица

Македонска Каменица, 03.09.2019 година – Градоначалникот на општина Македонска Каменица, Соња Стаменкова и директорот на ООУ „Св. Кирил и Методиј“ Габриела Стоименовска денеска ги паралелките со првачиња во училиштето

Тие им го честитаа тргнувањето на училиште на првачињата и посакаа успешен почеток на новата учебна година.

На 42 првачиња, Стаменкова и Стоименовска им подарија училишен прибор обезбеден општина Македонска Каменица. Останатите ученици во повисоките одделенија ќе добијат подароци во текот на утрешниот училишен ден.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *