Урнебесно: Беровка сака да стане Инстаграм ѕвезда (ВИДЕО)

Погледнете го урнебесното видео објавено на Мотика.Мк кое група млади луге го направија додека мајка на две деца се обидува да направи фотографии, кои според авторите на видеото ќе и послужат во градењето на инфлуенсерска кариера.
Линк до видеото на Мотика.Мк

Беровската мајка на две деца сака да стане Инстаграм ѕвезда (ВИДЕО)

Погледнете и слушнете ги коментарите на авторите на видеото кои сакаа да останат анонимни, а ние го почитуваме тоа.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.

Leave a Reply

Your email address will not be published.