Украден автомобил во Македонска Каменица

Македонска Каменица, 15.10.2020 година – Како што стои во објавата на личниот профил од социјалните мрежи на сопственикот на автомобилот кој утринава е украден од пред неговиот дом, истиот се уште не е пронајден. Сопственикот во објавата бара помош од сограѓаните, наведувајќи дека секоја информација е добредојдена. Според сопственикот, случајот е пријавен во Полициското одделение во Македонска Каменица, веднаш откако приметил дека му недостасува паркираниот автомобил.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3771092389590804&id=100000702406927

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *