УКРАДЕНИ СЕ РАСНИ КУЧИЊА ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

Вчера вечерта во периодот од 01.30 до 05.00, од двор во Македонска Каменица се украдени две расни кучиња. Кучињата се од расите шарпланинец и белгиски овчари се од непроценливо значење за сопствениците.

Доколку имате било каква информација поврзана со кражбата на кучињата контактирајте ја Леонтина Џевелекова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *