УБАВА ВЕСТ ЗА НАЈМЛАДИТЕ: БИБИ И БОБИ ВО СНЕШКОВГРАД ЌЕ СЕ ПРИКАЖУВА ВО ДОМОТ НА КУЛТУРА

УБАВА ВЕСТ ЗА НАЈМЛАДИТЕ: БИБИ И БОБИ ВО СНЕШКОВГРАД ЌЕ СЕ ПРИКАЖУВА ВО ДОМОТ НА КУЛТУРА

КИЦ Романса го најавува филмското остварување за деца со Биби и Боби – најсаканите и најбарани детски филмски ѕвезди. Вторник, 20. Декември 2022 година, премиерно прикажување на Снешковград во Домот на Културата во Македонска Каменица. Почеток 17:30 часот.

Влезниците, по цена од 100 денари, веќе може да се набават во Домот на Култура од 09:00 до 15:00 часот.

Трејлер од филмот:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *