Топ 5 музички фестивали во регионот кои мора да се посетат

Музичките фестивали се одлична можност за извонредна забава во летните месеци. Љубителите на урбаниот звук ќе можат да уживаат во најголемите хитови на мегапопуларните светски музички ѕвезди и одличните локации на кои се оддржуваат фестивалите.

Ова се петте музички фестивали во регионот кои мора да се посетат ова лето:

  1. Exit Festival

локација: Петроварадинска тврдина, Нови Сад

период на оддржување: 7-10 јули 2016

 

  1. Sea Dance Festival

локација: плажа Јаз, Будва

период на оддржување: 14-16 јули 2016

 

  1. INmusic festival

локација: Јарун, Загреб

период на оддржување: 20-22 јуни 2016

 

  1. Lovefest

локација: Врњачка бања

период на оддржување: 6-8 август 2016

 

  1. Д Фестивал

локација: Дојран

период на оддржување: 15-17 јули 2016

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *