ТОЛКУ ОД ЗИМАТА: Следуваат температури над 21 степен

ТОЛКУ ОД ЗИМАТА: Температури над 21 степен

Од понеделник повторно ќе преовладува стабилно и потопло време со претежно југозападен ветер. Од вторник на југоистокот температурата ќе надминува 20 степени.

Прогноза за 04.03.2019
Минимална температура: -6°C до 2°С
Максимална температура: 10°C до 18°C
Сончево со мала локална облачност и со слаб ветер од југозападен правец правец.

Прогноза за 05.03.2019
Минимална температура: -3°C до 2°C6
Максимална температура: 14°C до 20°C
Сончево со мала до умерена локална облачност и со слаб ветер од југозападен правец правец.

Прогноза за 06.03.2019
Минимална температура: 0°C до 7°C
Максимална температура: 13°C до 21°C
Сончево со мала до умерена локална облачност и со слаб ветер од југозападен правец правец.

извор: centar.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *