ТИМ ОД МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА АКТИВНО ВКЛУЧЕН ВО САНИРАЊЕ НА ШТЕТИТЕ ОД ПОПЛАВИТЕ

Општина Македонска Каменица и Јавното претпријатие „Камена Река“ активно се вклучија во санирање на штетите од поплавите кои го зафатија Скопје. Тим од Македонска Каменица учествува во испумпување на навлезената вода во домовите во погодените подрачја, како и во расчистување на теренот.
Веќе од утре стартува и хуманитарна акција за донирање на помош за настраданите и пријавување на доброволци кои ќе бидат вклучени во санација на штетите.0-02-01-0adf224034baaa87e93c1cd3567a87719ba02fe9597b584f403ffe6286186af7_full 0-02-01-1bb5fbf99302ea3a7e643c746f9e44adcaaecacda14a7ac9bbf9bbeae26400e9_full 0-02-01-533d501e44549374ec870387a56dae4a96775fe3bb4a178dd4287a8597bb8937_full 0-02-01-54200987d1ede5f2f3528d12c361e792c54b53dfb9f5e1463bbb9fa2edff9b56_full

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *