СУПЕР ДЕРБИ ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА: ЖФК КАМЕНИЦА САСА ПРОТИВ ЖФК ТИВЕРИЈА

Македонска Каменица – Во сабота на 19. Ноември 2022 година, на Градскиот стадион во Македонска Каменица екипата на ЖФК Каменица САСА против струмичка Тиверија го игра супер дербито на 9. Коло од Првата женска фудбалска лига на Македонија.

Натпреварот е со почеток од 12:00 часот, а поддршката од трибините е повеќе од потребна за уште една значајна победа на ЖФК Каменица САСА.

#ОдимеНапред #ОдимеДоКрај

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *