Суво маало без вода за пиење поради дефект на водоводната мрежа

Македонска Каменица, 04.05.2020 – Како што стои во објавата на официјалното соопштение на социјалната мрежа – фејсбук на ЈП Камена Река, денес поради настанат проблем на дел од водоводната мрежа, жителите на приградската населба Суво маало, од 10 часот ќе бидат без снабдување со вода.

Екипите на ЈП Камена Река се на терен, работат на санирање на дефектот и на нормализирање состојбата со водоснабдувањето на овој дел од градот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *