“Спорт Рели” до Царев Врв во организација на ЕД “Здравец” од Македонска Каменица

Македонска Каменица,17.05.2019 година – За сите љубители на автомото спортот, еколошкото друштво „Здравец“ од Македонска Каменица организира „Спорт Рели“ до Царев Врв на 2085 метри на Осоговските планини.

Комплетна агенда од настанот за кој организаторот и годинава очекува огромен интерес од љубителите на авто-мото спортот во Северна Македонија и од поширокиот регион.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *