Со „Де Пласт Монт“ до субвенции за нови ПВЦ прозорци и врати

Почитувани потрошувачи,

Ве известуваме дека на 31.03.2021 година, Министерството за економија објави Јавен оглас за надомест на дел од потрошените средства за купената ПВЦ И Алуминиумска столарија.
„ДЕ – ПЛАСТ МОНТ“ Македонска Каменица како фирма со Сертификат за коректна фирма во работењето, ја поддржува и спроведува оваа одлука на Министерството за економија.
Единствено ние во „Де Пласт Монт“ Ви нудиме помош и соработка при комплетирањето на потребната документација за аплицирање и брза испорака со монтажа на вашата ПВЦ и Алуминиумска столарија.

Подетални информации на линкот;
https://economy.gov.mk/Upload/Documents/Javen_oglas_PVC_2021.pdf

Ве очекуваме,

Партнер за квалитет во Вашиот дом
Де Пласт Монт
Македонска Каменица

Прочитај повеќе: Имате потреба од нови врати и прозорци – Де Пласт Монт е Вашиот избор

(комерцијална маркетинг објава)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *