СООБРАЌАЈОТ НА МАГИСТРАЛНИОТ ПАТ КАМЕНИЦА – ДЕЛЧЕВО СЕ ОДВИВА ПО ЕДНА КОЛОВОЗНА ЛЕНТА

Сообраќајот на магистралниот пат Делчево – Македонска Каменица се пропушта по една коловозна лента, информира Автосојузот на Македонија.

Прична за застојот на сообраќајот е тешката сообраќајна несреќа кај месноста Лештаро во која животот го загубија млад брачен пар и нивното двегодишно дете.

Leave a Reply

Your email address will not be published.