Сообраќајка со куче создаде километарска колона на патот Штип – Миладиновци

Речиси километарска колона од возила настана на патот Штип – Миладиновци откако возило удрило во куче. Екипа на Канал 77 забележа попречено возило и мртво куче, додека полицијата врши увид.
Ова не е прва сообраќајка предизвикана од куче и други животни на патот. Од пуштањето во времена употреба, на делот кај Свети Николе често се случуваат вакви незгоди ,каде луѓето завршуваат во болница.

Прочитај повеќе: Извлечени добитниците од Наградната игра на ЈП Камена Река за редовни плаќачи на услуги

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *