Силно невреме го зафати Берово | Видео

Големо невреме во источниот дел на Македонија. Ова видео е од Берово, каде што се гледа огромна количина на град по улиците.

Невреме имаше и во други градови низ земјава, кое направи штети. Исто така невреме се очекува и утре во попладневните часови.

Во Скопје, пак, поради невремето пола град остана без електрична енергија.

Видео на следниов линк:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10159935220044048&id=789394047

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *