СЕ ПРОДАВА ПЛАЦ ЗА ИЗГРАДБА НА КУЌА ВО КОЧАНИ

СЕ ПРОДАВА ПЛАЦ ЗА ИЗГРАДБА НА КУЌА ВО КОЧАНИ

Плацот се наоѓа во непосредна близина на кафеана Фортуна во Кочани. Вкупна површина на плацот изнесува 598 м2. Градежната парцела има платени комуналии и план за изградба на куќа со два спрата и тавански соби.

Повеќе информации можете да добиете на контакт телефонот +393292064992 (Viber).

(mediapoint/marketing)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *