Се продава или издава деловен простор во центарот на Македонска Каменица

(маркетинг објава)

Се издава или продава деловен простор во централното градско подрачје на Македонска Каменица.

За повеќе информации во врска објектот можете да се јавите на следниве телефонски броеви:

+38977869935 Стоил

+38876298510 Митре – Шоле

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *