Се продаваат плацеви во централното градско подрачје во Македонска Каменица

Се продаваат плацеви во централното градско подрачје во Македонска Каменица. Плацевите се со имотен лист, во урбанизирано подрачје и на извонредна локација.

Доколку сте заинтересирани за повеќе информации обратете се на следниов телефонски број – 071393544. Лице за контакт – Тони.

Leave a Reply

Your email address will not be published.