СЕ БАРА СТАН ИЛИ ДЕЛ ОД КУЌА ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ ПОД КИРИЈА ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

ИТНО СЕ БАРА СТАН ИЛИ ДЕЛ ОД КУЌА ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ ПОД КИРИЈА ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

Доколку имате стан или дел од куќа за изнајмување под кирија во Македонска Каменица можете да ги побарате заинтересираните лица на следниов контакт телефонски број 075 282 226.

Потребно е станот или делот од куќа што се издаваат да бидат наместени со мебел.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *