СЕ БАРААТ ДОСТАВУВАЧИ ЗА РЕОН ДЕЛЧЕВО

Се бараат  ДОСТАВУВАЧИ за реон Делчево

 

Квалификации:
  • Минимум средно образование
  • Солидно познавање на градот и околните места
  • Искуство со теренска работа
  • Возачка дозвола Б категорија

Пријавување на овој линк:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *