Секој четврток и недела продолжуваат забавите во „Филитеа“ – Кочани

Секој четврток и недела продолжуваат забавите во „Филитеа“

Бидете дел од најдобрата забава во пица ресторан “Филитеа” – Кочани!

Вечерва, четврток Љупче Митев во пица – ресторан Филитеа.

Одлична храна и добра музика – Пицерија Филитеа Кочани. 01. Февруари (четврток) 20:30ч.

Највкусните пици и пастрамајлии во градот за вистински љубители на храна, единствено во„Филитеа“.

Богато мени и голем избор на бургери, скара, поховано, стек во сос, ладни сендвичи и десерти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *