СЕИР: МАКЕДОНСКА ПОЛИЦИСКА ГЕНИЈАЛНОСТ НИЗ ВРЕМЕТО

 „ТАКТИЧКАТА ГЕНИЈАЛНОСТ“ ИЛИ ЕВЕ КАДЕ Е ТОЧНАТА ЛОКАЦИЈА ОД ЗАРОДИШОТ НА МАКЕДОНСКОТО ПОЛИЦИСКО СЛЕДЕЊЕ И ПОСМАТРАЊЕ НА СЕКАДЕ И НА СЕ И СВАШТА!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *