„Седум Снежани и џуџето Мрзливко“ – детска претстава за Денот на детето

По повод 1-ви јуни – Меѓународниот ден на детето, Културно-информативниот центар „Романса“ организира изведба на театарската претстава „Седум Снежани и џуџето Мрзливко“. Претставата е на детскиот театар при Домот на културата „Мирка Гинова“ од Демир Капија.

„Седум Снежани и џуџето Мрзливко“ ќе биде прокажана во новиот Дом на култура во Македонска Каменица, на 1-ви јуни (четврток), од 19.00 часот. Влезницата е 30 денари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *