Северина на 47 години го покажа совршеното тело

Северина на фотографијата ги покажа совршените нозе и деколте , што на нејзините фанови им го разубави денот. Фотографијата е сликана како дел од нејзината кампања за новиот албум.

Инаку Северина следниот месец ќе го прослави 47 роденден , но според изгледот не личи на средовечна жена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *