Саса славеше рутинска победа против Василево

Нова победа на почетокот на пролетната полусезона. ФК Каменица Саса го продолжува „патувањето“ кон Втората македонска фудбалска лига. Денес, на Градскиот стадион во Македонска Каменица, ФК Каменица Саса го совлада тимот на ФК Василево со резултат 3:0.

Стрелци на головите за ФК Каменица-САСА:
1:0 Сашо Велиновски
2:0 Жан Манов
3:0 Бране Глигоров

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *