Реномирана фирма од Свети Николе посредува за поднесување документи во Италија

Фирмата ДОО „Овче Поле Агропром“ од Свети Николе посредува во подготвување и поднесување на документи во Италија за сите нашинци кои работат во оваа европска земја. Фирмата посредува при поднесување на БАРАЊА ЗА НЕВРАБОТЕНОСТ (DISOCCUPAZIONE), ДЕТСКИ ДОДАТОК (ASSEGNO FAMILIARE), МОДЕЛ 730 (SETE TRENTA) и слично. 

За Вашите потреби ангажирајте врвни професионалци!

Телефони за контакт:

077 977 279 – Александар

077 725 678 – Сање

Следете не на Instagram и Facebook или станете наш subscriber на Youtube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *