Резултати од натпреварите во младински категории на ФК Каменица САСА

Македонска Каменица – Минатиот викенд младинските категории на ФК Каменица САСА одиграа неколку натпревари на домашен терен. Ова се резултатите од истите, објавени на официјалната страна на ФК Каменица Саса.

Регионална Помлада Пионерска Лига – Исток

ФК Каменица Саса – ФК Плачковица 2:0 (1:0)

Мартин Пауновски 15′
Филип Николовски 70′

Регионална Пионерска Лига – Исток

ФК Каменица Саса – ФК Плачковица 1:0 (1:0)

Филип Гоцевски 20′

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *