Распоред на натпреварите во мал фудбал од Меморијалниот турнир “Миле Јаневски – Џингар”


12. 05. 2017г. (kamenica.mk)
Македонска Каменица
Во понеделник 15. Мај, започнуваат натпреварите во мал фудбал како дел од овогодинешниот Меморијален турнир “Миле Јаневски – Џингар” во организација на општина Македонска Каменица. Учество на турнирот ќе земат повеќе екипи во мал фудбал од Македонска Каменица, а ова е распоредот на натпревари од групната фаза на натпреварување:

I. Коло 15. Мај (Понеделник)
1. натпревар 18:00ч: Го-Пласт : Џафер
2. натпревар 19:00ч: Рудник САСА : Делириум
слободен: Де-Пласт

II. Коло 16. Мај (Вторник)
1. натпревар 18:00ч: Џафер : Рудник САСА
2. натпревар 19:00ч: Го-Пласт : Де-Пласт
слободен: Делириум

III. Коло 17. Мај (Среда)
1. натпревар 18:00ч: Го-Пласт :  Делириум
2. натпревар 19:00ч: Џафер :  Де-Пласт
слободен: Рудник САСА

IV. Коло 18. Мај (Четврток)
1. натпревар 18:00ч: Го-Пласт :  Рудник САСА
2. натпревар 19:00ч: Делириум :  Де-Пласт
слободен: Џафер

V. Коло 19. Мај (Сабота)
1. натпревар 18:00ч: Џафер : Делириум
2. натпревар 19:00ч: Рудник САСА : Де-Пласт
слободен: Го-Пласт

По завршувањето на групната фаза од натпреварувањето следуваат полуфиналните натпревари за кои термините ќе бидат објавени благовремено уште во текот на разигрувањата од овој натпреварувачки дел. Турнирот ќе биде затворен со финален натпревар помеѓу двете најуспешни екипи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *