Распишан тендер за реконструкција на трибините на Градскиот стадион во Македонска Каменица

Македонска Каменица, 10.02.2021 година – Како што стои во објавата на официјалната страна на Општина Македонска Каменица, распишан тендер за изведување на тековни градежни активности на територијата на Општината.

Текстот и линкот до Јавниот оглас се пренесени во целост:

Со овој проект, кој има рок на траење од шест месеци ќе бидат извршени Бетонски работи, партерно уредување на површини и реконструкција на трибини на Градски стадион и набавка и поставување на урбана опрема и заштитна ограда во Македонска Каменица. Општина Македонска Каменица за реалзиација на проектот има предвидено е со вкупен износ 8.000.000,00 денари (осум милиони денари).

ЈАВЕН ОГЛАС за изведба на Бетонски работи, партерно уредување и реконструкција на трибини од Градски стадион во Македонска Каменица

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *